Sähkö- ja hybridiautojen lataus

Etäohjattavuus ja helppokäyttöisyys
Tolpan ajastus onnistuu helposti suoraan verkkoselaimessa joko tietokoneeltasi tai matkapuhelimestasi, eikä sitä varten tarvitse asentaa erillisiä ohjelmistoja.

Ympäristöystävällinen ja energiaa säästävä valinta
Lämmitys käynnistyy ulkolämpötilan mukaan, jolloin turha lämmittäminen jää pois. Säästät lämmityskuluissa jopa 65%!

Asennettavissa olemassa oleviin piharasioihin
Järjestelmä voidaan asentaa vanhojen lämmitysrasioiden tilalle eikä johdotuksia tarvitse uusia.

Ratkaisu sähköautojen lataukseen
Auton lämmittäminen ja sähköajoneuvon lataus samasta tolpasta! Järjestelmä sopii sähkö- ja hybridiajoneuvojen akkujen hitaaseen lataukseen.

Suomalainen tuote
Pohjoisiin sääolosuhteisiin suunniteltu eTolppa on kotimainen ja turvallinen vaihtoehto perinteisille lämpötolpille.

Valtuutettu toimittaja
Myynti, asennus, ylläpito ja huolto: kaikki samasta paikasta!


Hyötyä koko taloyhtiölle

eTolpista hyötyy koko taloyhtiö!


Piharasioiden etäohjaus

eTolppa koostuu lyhyen kantaman verkkomoduuleista ja ohjausmoduuleista. Lyhyen kantaman verkkomuulit asennetaan piharasioiden sisälle, jossa ne hoitavat sähkön päälle- ja poiskytkemisen.

Ohjausmoduulin lähettämä signaali kattaa koko pysäköintialueen ja sen tehtävänä on lähettää käskyt verkkomoduuleille sekä datan vastaanottaminen ja sen lähettäminen eteenpäin eTolppa-palvelimelle.

Piharasioiden käyttäjät lähettävät ohjauskäskyjä - mm. lämmityksen ajastustietoja - Internet-selaimen tai matkapuhelimen kautta palvelimelle, josta käskyt välittyvät eteenpäin.

eTolppa-järjestelmät myydään uusien piharasioiden mukana tai erillisinä moduuleina, jotka ovat asennettavissa olemassa oleviin piharasioihin.

Myös sähköautojen lataukseen
eTolppa-järjestelmän avulla käytössä olevat piharasiat on mahdollista valjastaa sähkö- ja hybridiajoneuvojen akkujen hitaaseen lataukseen. eTolppa seuraa käyttäjien sähkönkulutusta ja raportoi siitä talo- tai huoltoyhtiöille, jotka voivat sitten laskuttaa käyttäjiä kulutuksen mukaan. Järjestelmä on reaaliaikainen ja sen ohjaus onnistuu sekä matkapuhelimella että tietokoneella.


Internet-käyttöliittymä

Ajastus
Jokainen käyttäjä saa oman käyttäjätunnuksen sivustolle, jonka kautta piharasian ohjaus tapahtuu. Käyttäjien ei tarvitse asentaa erillisiä ohjelmia omalle tietokoneelleen, sillä järjestelmän käyttöön riittää tavallinen verkkoselain. Piharasian ajastus onnistuu helposti muutamalla klikkauksella. Rekisteröitynyt käyttäjä voi pysäköidä mille tahansa tolppapaikalle.

Eko-toiminnon ansiosta ajastuksessa riittää pelkän lähtöajan ilmoittaminen, jolloin lämmitys käynnistyy ulkolämpötilan mukaan.

Tilastot
Käyttäjät voivat seurata oman piharasian tehonkulutusta ja lämmitysaikaa eri aikaväleillä. Tilastot-sivu kertoo myös, kuinka paljon käyttäjä on säästänyt energiaa käyttäessään eko-toimintoa.


eParking

eParking - järjestelmä joka säästää aikaa!
Pysäköinnin varaus, laskutus ja valvonta kätevästi eParking -palvelun avulla!

Järjestelmä mahdollistaa:
Etämaksaminen etukäteen
Reaaliaikaiset tilannetiedot
Jonotuksen ylläpitäminen
Mahdollisuus eritellä sähköauton lataus ja autonlämmitys
Pysäköinnin valvonta

Käyttäjä voi varata itselleen sopivimman pysäköintipaikkansa hinnan, varustetason tai sijainnin perusteella. Mikäli alue on täynnä, käyttäjä voi asettua jonoon odottamaan sopivan paikan vapautumista.

Järjestelmää on helppo hallinnoida! Laskuja ei tarvitse lähettää, sillä käyttäjä maksaa pysäköinnin valitsemallaan maksutavalla (yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä pankkien verkkopankkitunnukset) ja haluamallaan maksuvälillä.

eParking -järjestelmä sopii eTolppa -järjestelmän yhteyteen!


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Toimitusjohtaja
Jukka Voutilainen
Puh. 050 555 2140
jukka.voutilainen(at)tehomen.fi
Myynti
myynti(at)tehomen.fi
Tutustu myös
eTolppa-jälleenmyyjiimme
Taloparkki -sivustolla!