Palvelut

Sähköasennukset

Teemme ammattitaitoiset sähköasennukset Uudellamaalla niin pieniin kuin suuriinkin kohteisiin sekä uudisrakennus- että saneerauskohteissa. Asiakkainamme ovat yksityiset kuluttajat, taloyhtiöt ja rakennusliikkeet.

Pyydä tarjous ja Ota yhteyttä

Sähkö- ja teleasennusten kuntotarkastukset

Olemme Seti Oy:n kuntotarkastuspätevyyden omaava yritys, ja teemme kiinteistöjen sähkölaitteiden kuntotutkimukset, kuntoarviot ja mahdolliset korjaus- ja uusimisohjelmat.

Pyydä tarjous ja Ota yhteyttä

Sähkösuunnittelu

Hyvällä sähkösuunnittelulla varmistetaan kustannustehokas ja asiakaslähtöinen lopputulos budjettia ja aikataulua kunnioittaen. Olemme erikoistuneet KNX-toteutuksiin sekä ABB:n Free@Home -ratkaisuihin.

Pyydä tarjous ja Ota yhteyttä

Sähköammattilaisten vuokraus

Tarjoamme asentajien vuokrausta sähköliikkeille. Kauttamme vuokratut henkilöt ovat aina kokeneita ammattilaisia ja seuraamme tarkasti asiakastyytyväisyyttä, jotta voimme tarjota asiakkaidemme käyttöön parhaat asentajamme.

Pyydä tarjous ja Ota yhteyttä

Tele- ja antenniasennukset

Toteutamme erilaiset tele- ja antenniasennuksien suunnittelu-, asennus-, mittaus- ja dokumentointityöt vuosien kokemuksella.

Pyydä tarjous ja Ota yhteyttä

eTolppa

Ensimmäinen Suomessa kehitetty piharasioiden etähallintajärjestelmä.

eTolppa -järjestelmällä hallinnoit taloyhtiön piharasioiden käyttöä, seuraat kulutusta ja ajastat. Kaikki tämä tietokoneella internetin kautta tai mobiilisti matkapuhelimella.

Lue lisää